Smarta fasader med vred

Vårt kompositsystem för värmeisolering ökar energieffektiviteten enormt. Samtidigt är fasaden skyddad mot vädret och fastighetens värde säkerställs på lång sikt.
Värmeisolering av byggnader är en av de viktigaste energibesparande åtgärderna och de mest effektiva stegen för att minska utsläppen – särskilt koldioxid. Dessutom balanserar systemet perfekt väggens och rumstemperaturens temperatur, vilket säkerställer en trevlig värme i huset även när värmen stängs av. Men även på sommaren ökar en isolerad fasad livskomforten betydligt, eftersom den förhindrar för mycket värme från att komma in genom fasaden.
Det är en perfekt samordnad systemteknik från de kraftfulla isoleringselementen till den ädla efterbehandlingsgipsen. Med olika systemvarianter erbjuder serien lösningar för alla tänkbara krav.

En översikt över systemen

Bas – standardfasaden

Basis är den ekonomiska standardlösningen för en märkbar minskning av energikostnaderna och för att uppfylla energikraven. Basis värmeisolerande kompositsystem består av EPS-isoleringskort, mineral- eller organiska lim- och förstärkningsskikt samt mineral- eller organiska ytbehandlingsplåster.

Mer gips, mer skydd

Systemen från oss med tjockskikts mineralputssystem kombinerar hållbarhet, robusthet, energibesparande effekt och fördelar för en hälsosam och trevlig livsmiljö. Den extremt hållbara och robusta fasaden erbjuder, förutom slitstarka ytor, alla fördelarna med mineralputssystem på värmeisolering. Den tjocka mineralbehandlingen skyddar effektivt mot mekanisk påfrestning och väder, erbjuder unika alternativ för fasaddesign och ökar också buller och brandskydd.

Snyggt utformade fasader

Fackmässigt utformade fasader med våra system kan du knappast se isoleringen. De blir iögonfallande med en stark karaktär – även när man renoverar gamla byggnader. Förutom klassiska fönster- och filtplåster, öppnar den många attraktiva designalternativ. Individuella rengöringstekniker som borstning, tvättning eller en konkret look understryker arkitekturens moderna estetik. Även klinker, natursten eller fasadprofiler och traditionella chefer kan realiseras på fasaden efter önskemål.

Kontakta oss för en fasadrenovering i Stockholm!